Ombergs Ljusarbetare

Fred i Våra Hjärtan!

Om oss

Omberg är Sveriges Hjärtchakra och Tredje Öga. Alla som känner en samhörighet i sitt Hjärta med Drottning Omma och Ombergs energi är välkomna till vårt gemensamma Ljusarbete för Fred och Kärlek. Vi har distansmeditationer vid varje Nymåne och Fullmåne (se fliken "Meditationer"). samt ibland fysiska Ljusträffar på berget. Gå gärna med i vår Facebookgrupp Ombergs Ljusarbetare om du känner Drottning Ommas kallelse.

Genom renhet i vår individuella och kollektiva vibration närmar vi oss Omberg. Vår gemensamma energi ger oss och Drottning Omma nytt Liv och Kraft! Drottning Omma är ett medvetande som vi skapar för att återföra den feminina Kraften på Gaia!

All verksamhet i Ombergs Ljusarbetare är kostnadsfri och vi tillåter ingen reklam. Allt i vårt gemensamma arbete ska ha en anknytning till Omberg fysiskt eller energimässigt. 

Omberg har direkt energikontakt med Glastonbury, England (Jordens Hjärtchakra), med Giza pyramiderna, Egypten (Jordens halschakra) och till Mount Kailasch, Tibet (Jordens Kronchakra). 

Ombergs Ljusarbetare grundades 19april 2019 av fyra lokala ljusarbetare.