Ombergs Ljusarbetare

Fred i Våra Hjärtan!

 Du bjuds in till meditation på kvällen vid varje Nymåne och Fullmåne. kl 21:00-21:30. Du ansluter i ditt Hjärta där du är.

Vi tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Tillsammans skapar vi ett allt starkare ljusfält som transformerar både oss och världen!

Meditationerna äger som vanligt rum kl. 21.00–21.30.

 MEDITATIONEN 
Vi kopplar oss samman med Gaias kristallnätverk av gyllene ljus – Den Nya Jorden! (Du kan föreställa dig detta som ett gyllene rutnät runt Jorden.)

Vi skapar en Ljuspelare mellan vårt eget Hjärta, Moder Jords Hjärta (kristallkärna) och Den Stora Centralsolen/Galaktiska Centret högt där ovan. Ljuspelaren kommer in genom din hjässa och ut genom dina fötter, ner i Jorden. Visualisera gärna en diamant i ditt Hjärta, en diamant i Jordens Hjärta och en diamant i Centralsolen – och håll din ljuspelare mellan dessa.

Vi kopplar oss samman med Omberg som är Sveriges Hjärtchakra och Tredje öga – och även en energikanal till Gaias Högre Hjärta! Ommas medvetande finns i oss alla och väcks upp alltmer när vi stiger i frekvens och våra Hjärtchakran expanderar. Det Högre Hjärtat (hos oss) är beläget mellan hjärtchakrat och halschakrat (vid thymuskörteln) och håller nu på att aktiveras, mer och mer. Dess färger är smaragdgrönt och magenta/rosa, som bär energin av gudomligt feminin (smaragdgrön) OCH gudomligt maskulin (magenta)! Se hur dessa färger blandas i ditt Högre Hjärta. När de blandas blir de till Guld. Om du vill kan du använda mantrat ”OMMA” eller ”OM MA”.

Vi visualiserar bilder av Den Nya Jorden – en värld som är ren och oförstörd, med underbar natur, frisk luft och rent, kristallklart vatten. Det Nya Paradiset där vi människor är lyckliga och fria och lever i fullständig harmoni med oss själva, varandra, djuren och naturen. En värld där vi har roligt tillsammans! Se DIG SJÄLV leva i denna underbara Skapelse! Gör dessa bilder så levande som möjligt och känn glädjen i ditt Hjärta.

Uttala gärna att du är redo att stiga igenom portalen till den Gyllene Tidsåldern och leva i den 5:e dimensionen!

 OBS! Det är ingen live-sändning, utan vi mediterar enskilt, sammankopplade via Hjärtat och Ljusfältet.

Vi ses i Hjärtat! 

Vi har mediterat tillsammans på distans, där du är, varje Nymåne och Fullmåne sen i slutet av maj 2019.   Ljuset från Norr växer sig allt starkare!