Ombergs Ljusarbetare

Fred i Våra Hjärtan!

Meditationer

Ombergs Ljusarbetare har distansmeditationer varje Nymåne och Fullmåne. Vi öppnar våra Hjärtan, knyter an till Omberg och Drottning Omma, låter ljus flöda genom oss för att gemensamt rena oss och Omberg. Drottning Omma är ett medvetande som vi tillsammans skapar för att återfå sin fulla Kraft! Den feminina, moderliga energin som förändrar allt!

Ombergs Ljusarbetare inbjuder till DISTANSMEDITATION vid Fullmånen i Lejonet 28/1  kl 21:00-21:30

Länk till Facebookevenemang: Klicka här!

Ombergs Ljusarbetare inbjuder till DISTANSMEDITATION vid Fullmånen i Lejonet 28 januari. Lejonets energi står för Ljus, Självkärlek, Livskraft! Vi tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Tillsammans bygger vi upp ett allt starkare ljusfält som transformerar både oss och världen!
Meditationen äger som vanligt rum kl. 21.00-21.30.

 MEDITATIONEN 
Vi kopplar oss samman med Gaias kristallnätverk av gyllene ljus.
Vi kopplar oss samman med Omberg, Sveriges Hjärtchakra och Tredje öga. (Och även Gaias "Högre Hjärta", som håller på att utvecklas!) Ommas medvetande finns i oss alla och väcks upp mer och mer när vi stiger i frekvens och våra Hjärtchakran expanderar.
Vi skapar en Ljuspelare mellan vårt eget Hjärta, Moder Jords Hjärta och det Kosmiska Hjärtat (Den Stora Centrala Solen). Vi håller denna ljuspelare samtidigt som vi visualiserar inre bilder av Den Nya Jorden – en värld som är ren och oförstörd, med underbar natur, frisk luft och rent, kristallklart vatten. Det Nya Paradiset där vi människor är lyckliga och fria och lever i fullständig harmoni med oss själva, varandra, djuren och naturen! En värld där vi har roligt tillsammans! Se DIG SJÄLV leva i denna underbara Skapelse! Gör dessa bilder så levande som möjligt och känn glädjen i ditt Hjärta.

OBS! Det är ingen live-sändning, utan vi mediterar enskilt, sammankopplade via Hjärtat och Ljusfältet.

Vi ses i Hjärtat! 
Ombergs Ljusarbetare

Vi har mediterat tillsammans på distans, där du är, varje Nymåne och Fullmåne sen i slutet av maj 2019.  Meditationen vid Månförmörkelsen 10/1 2020 samlade nästan 500 deltagare och inför Fullmånen 7/4 2020 samlade över 600 deltagare. Vi har också träffats fysiskt på Omberg i en större ljusträff vid Borggården i slutet av maj 2019 och vid flera mindre spontana sammankomster  vid nymåne och fullmåne under sommar och höst.


4995